MICN-Rotterdam

MICN staat voor Minahasa International Church of the Netherlands. Minahasa is een streek in Noord Sulawesi Indonesië. International staat er voor dat onze kerk toegankelijk is voor iedereen. Je hoeft dus niet perse Indonesische roots te hebben om in onze kerk welkom te zijn.  Iedereen van welke komaf dan ook is welkom.

Gereja Minahasa is opgericht in 2001 door Roy en Esther Lumanauw (zie pagina Bestuur), met als doel de Indonesiër die in Nederland woonachtig is een kerk te bieden waarin hij/zij in de moedertaal het Woord tot zich kon nemen. Echter vele Indonesische dames en heren kozen voor een Nederlandse of Nederlandstalige partner, daardoor was er vertaling nodig vanuit het Indonesisch naar het Nederlands. 

MICN-Rotterdam is in september 2016 gestart in een buurthuis in Capelle aan den IJssel. In juli 2017 is MICN-Rotterdam verhuisd naar de Adriaen Janszkerk in de wijk Oud IJsselmonde te Rotterdam. Het mooie van deze locatie is dat we uit kunnen groeien tot maar liefst 250 regelmatige bezoekers.

Als je wil weten waar wij voor staan, lees dan onze Missie en Visie. Wij nodigen je van harte uit in een van onze diensten en we hopen dat jij je er thuis zal voelen.

 

 

 

 

 

.